Rydning af dødsbo Århus

Rydning af dødsbo i Århus og omegn, samt opkøb af restbo og flyttebo.

 

Vi er lokaliseret i midten af Djursland og har en halv time til Århus, Randers, Grenå og Ebeltoft. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af hvad det vil koste for en rydning af dit dødsbo.

Det er en uoverskuelig opgave, som efterladte i sorg at håndtere de mange praktiske opgaver, der oveni sorgen følger med når en nærtstående går bort. Derfor vil vi gøre det så overskueligt for dig som muligt i rydningen af dit dødsbo.

Det vigtigste for os er tillid og at du som pårørende føler dig tryg i at overlade boet til os. Vi kan tilbyde en helhedsløsning og vil hjælpe med at kontakte rengøringshjælp hvis det ønskes. Vi er særligt opmærksomme på personlige og private papirer, samt billeder, som lægges til side til familien. Vi laver en skriftlig aftale så der ikke opstår misforståelser.

Dødsbo
Vi kommer ud og giver en gratis og uforpligtende vurdering af dit dødsbo og kan kontaktes alle tider af døgnet.

Alt tæller med i vores vurdering.

Vi er interesseret i stort og småt og opfordrer derfor til ikke at smide ting ud, da alt kan tælle med i vores vurdering.

Visse ting er bedre at få kørt på auktion og vi vil gerne hjælpe med at vurdere hvilke ting der kan egne sig. Vi kan også tage os af transporten og indleveringen.

Vi samarbejder med Seebacks Klassikere og vil i større vurderingssager benytte deres erfaring efter mange år i branchen.

Vores primære opgaver er rydning af dødsbo i århus og omegn. Vi har dog også erfaringer med at løse store logistiske opgaver, som at rydde erhvervslokaler og lagerbygninger. Vi kan også løse kommunale opgaver som at at rydde et hjem efter en social sag.

Køb af samlinger
Opkøb af konkursbo
Rydning af dødsbo samt kælderrum, loftsrum og garage
Socialsager og rydning af misrøgtede hjem
Rydning af kontor og erhvervslokaler

Post navigation