Opkøb af dødsbo

Vi er interesseret i at kunne sælge en bred vifte af artikler, derfor kan vi give en pris på stort set alt indbo.

Vores projekt er at formidle og forædle værdier som i nogen tilfælde kan synes værdiløse. Vi har kunder der søger mange forskellige ting og har derfor et varelager der kan imødekomme alle behov. Vi kan derfor se værdi i alle former for indbo og har et godt kendskab til hvad der rør sig på markeder rundt omkring.

Hvem opkøber dødsbo?

Vi kan tillbyde at købe enkelte effekter, eller en rydning af indbo hvor værdier fratrækkes udgifter i forbindelse med tømningen. har mange kolleger og kender mange i branchen og vil derfor altid kunne, enten hjælpe jer videre eller finde den løsning der passer jer bedst. Enkelte ting kan være bedre at få kørt til auktion og vi kan hjælpe med indlevering og vurdering af hvilke ting som egner sig.

Ting af særlig interesse

  • Teak og palisander møbler
  • LP og køb af pladesamlinger
  • Retro lamper, standerlampe
  • Bornholmsk keramik

Vi søger alsidighed i vores butik og kan være interesseret i alle former for artikler.

Der er plads til både stort og småt i vores butik og vi er på udkik efter alle ting af værdi. Vi vil derfor gerne komme før i begynder at rydde op og smide ud, da vi kan se værdier i ting som muligvis vil blive smidt ud.

Tømning samt rydning af dødsbo århus

Vi opkøber dødsbo og restbo i Århus og omegn.

Med bopæl i Ryomgård har i en halv time til Århus, Randers, Grenå og Ebeltoft og kan derfor nemt komme til alle de store byer i Østjylland. Vores butik ligger i Ryomgård og består af 200 kvadrat meter med alt fra dansk design til potter og pander. I kan følge os på facebook, Butikken hedder Al’ Mulig og har åbent mandag til fredag fra 15 – 17 og wekenden 10 – 15.