Opkøb af dødsbo

Vi er interesseret i at kunne sælge en bred vifte af artikler, derfor opkøber vi indbo af alle former. Vores projekt er at formidle og forædle værdier som i nogen tilfælde kan synes værdiløse. Vi har kunder der søger mange forskellige ting og har derfor et varelager der kan imødekomme alle behov. Vi opkøber derfor gerne store mængder af småting, der har en kvalitet og salgbarhed.

Vurdering og indlevering af indbo til auktionshus

Vi kan tillbyde at købe enkelte effekter, eller opkøbe indboet hvor værdier fratrækkes udgifter i forbindelse med tømningen. Enkelte ting kan være bedre at få kørt til auktion og vi kan hjælpe med indlevering og vurdering af hvilke ting som egner sig.

opkøb af dødsbo

Anmeldelser på Trustpilot

Super venlig folk
Hjælp til tømning af min mors lejlighed i Århus. Super venlig og respektfuld i en svær situation. Fik hurtig hjælp, og en fair afregning. Min varmest anbefaling.

Isabel Pedersen

borydning anmeldelser på trustpilot

René var meget kompetent
René var meget kompetent, flink og respektfuld, da han kom på besøg og skulle give et tilbud på at få tømt min fars lejlighed i Aarhus. Derudover var han helt vildt meget billigere og mere grundig i sin gennemgang end et af de store firmaer i området. Jeg kan varmt anbefale firmaet!

Mette

borydning anmeldelser på trustpilot

Venlig, respektfuld og god kontakt
Venlig, respektfuld og god kontakt. Opgaven med borydning løst yderst tilfredsstillende. Værdi for pengene og inden for det aftalte budget.

Niels Schmidt

borydning anmeldelser på trustpilot

teaktræ kommode fra opkøb af dødsbo
perlehalskæde fra et køb af indbo
porcelænsfigur fra et køb af indbo
le klint lampe fra opkøb dødsbo

Ting af særlig interesse

  • Teak og palisander møbler
  • LP og køb af pladesamlinger
  • Retro lamper, standerlampe
  • Bornholmsk keramik

Vi opkøber dødsbo og restbo i Århus og omegn

Med bopæl i Ryomgård har vi en halv time til Århus, Randers, Grenå og Ebeltoft og kan derfor nemt komme til alle de store byer i Østjylland. Vi søger alsidighed i vores butik og kan være interesseret i alle former for varer. Der er plads til både stort og småt i vores butik og vi er på udkik efter alle ting af værdi. Vi vil derfor gerne komme før i begynder at rydde op og smide ud, da vi kan se værdier i ting som muligvis vil blive smidt ud. Vores butik ligger i Ryomgård og består af 200 kvadrat meter, med alt fra dansk design til potter og pander.