Opkøb af konkursbo

Vi har stor erfaring med at løse logistiske opgaver og er vant til at have is i maven når opgaven virker uoverskuelig. Vi kan kontaktes alle tider af døgnet og arbejder weekend og helligdage.

Det skal oftest gå hurtigt når lokaler skal ryddes og nøglen skal afleveres og her garanterer vi en overskuelighed og tryghed i at overdrage ansvaret til os. Det er vigtigt for os at give en fair og gennemsigtig vurdering af dit konkursbo. Vi kan også hjælpe med at flytning eventuelle værdier til nye lokaler. Vi har kontakt til forskellige opkøbere og er derfor interesseret i mange forskellige artikler.

opkøb af konkursbo før rydningen
opkøb af konkursbo efter rydningen
rydning af konkursbo
rydningen af et konkursbo

Rydning af lagerlokale samt opkøb af løsøre


Skal der ryddes op og mangler der at blive flyttet de sidste ting?

Vi vil sørge for at lave en helhedsløsning der kan omfatte alt fra almindelig oprydning til en sidste slutrengøring af kontor og lagerlokale. Vi vil fastsætte en pris på de sidste effekter som kan have værdi og formidle andet videre til velgørenhed og køre skrald til en genbrugs stationen.

Vi kan tilbyde en professionel håndtering og vurdering er altid gratis og uforpligtende. Vi kan være fleksible og kan i tilfælde af akut hjælp til flytning og rydning af lokaler komme med det samme.

Vi kan hjælpe dig videre i afviklingen af dit konkursbo

Mange opgaver kan vi løse selv, dog vil der opstå opgaver som kræver håndværksmæssige kvalifikationer og der kan vi hjælpe jer videre med rekvirering af håndværker og hvad der ellers kræves af råd og vejledning. Vi har certifikat til kørsel med gaffeltruck og vil leje maskiner som passer til opgaven. Derudover har vi mulighed for at leje lastbil til en større opgave.

værktøjer til at rydde et konkursbo