Rydning af Dødsbo Århus

Vi er lokaliseret i midten af Djursland og har en halv time til Århus. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af hvad det vil koste for en rydning af dødsbo i Aarhus.

Rydning af dødsbo Århus og omegn

Det er en uoverskuelig opgave, som efterladt at håndtere de mange praktiske opgaver, der oveni sorgen følger med når en nærtstående går bort. Derfor vil vi gøre det så overskueligt for dig som muligt at håndtere det praktiske i rydningen af dødsboet.

Det vigtigste for os er tillid og at du som pårørende føler dig tryg i at overlade boet til os. Vi kan tilbyde en helhedsløsning og vil hjælpe med at kontakte rengøring, havemand, håndværker mm. hvis det ønskes. Vi er særligt opmærksomme på personlige og private papirer, samt billeder, som lægges til side til pårørende/familien.

rydning af dødsbo
før rydning af et dødsbo i århus
efter rydning af et dødsbo i århus

Hvad tilbyder vi ved rydning af dødsbo?

Når vi kommer til selve rydningen af dødsboet, sørger vi for at inventar bliver håndteret med respekt og på miljørigtig vis eller bliver afleveret til velgørende formål.

• Sortering og bortskaffelse af affald på miljørigtig vis
• Nedtagning af gardiner
• Aftagning af tæpper
• Kælderrum ryddes
• Loftrum ryddes

Vi laver en skriftlig aftale så der ikke opstår misforståelser. Ved rydning af dødsboet fastsætter vi sammen en slutdato for hvornår dødsboet skal være klar. Vi arbejder både helligdage og weekender, hvis det er nødvendigt. Vi hjælper med alle former for rydning af dødsbo i Århus og er vandt til at komme til opgaver, hvor oprydningen er meget uoverskuelig og hvor der måske ikke er gjort rent. 

Hvad koster tømning af dødsbo Århus?

Vi laver en fast pris på opgaven uden ekstra tilføjelser på fakturaen. Vi kommer ud og giver en gratis og uforpligtende vurdering af dit dødsbo og kan kontaktes all tider af døgnet.

I samarbejde med familien finder vi frem til den rigtige pris for opgaven og vil lave en bank overførelse med det samme, hvis værdier overskrider arbejdsbyrden. I tilfælde af at dødsboet ikke har værdier nok til at bære arbejdet vil der blive lavet en fast pris på opgaven, hvor vi normalt regner med ca. 2000 kr. pr mand pr dag inkl. moms, bil og andre remedier.

Det er vigtigt at du/i finder de værdier for jer, som enten har affektionsværdi, eller som ikke skal med i vurderingen før vi kommer. Hvis der er noget i ikke kan finde, så gør opmærksom på det, så bliver det sat til side.

Visse ting er bedre at få kørt på auktion og vi vil gerne hjælpe med at vurdere hvilke ting der kan egne sig. Vi kan også tage os af transporten og indleveringen.

Vores primære opgaver er rydning af dødsbo Århus og omegn, men vi kan også hjælpe med at løse større logistiske opgaver, som at rydde erhvervslokaler og lagerbygninger. Vi løser også kommunale opgaver, som at rydde et hjem efter en social sag.

fuld trailer efter rydningen af dødsbo