Rydning af konkursbo

Vi har stor erfaring med at løse logistiske opgaver og er vant til at have is i maven når opgaven virker uoverskuelig. Der er derfor ikke en opgave for stor og vi kan kontaktes alle tider i døgnet og arbejder weekend og helligdage.

Det skal oftest gå hurtigt når lokaler skal ryddes og nøglen skal afleveres og her garanterer vi en overskuelighed og tryghed i at overdrage ansvaret til os. Det er vigtigt for os at give en fair og gennemsigtig vurdering af dit konkursbo. Vi kan også hjælpe med at flytning eventuelle værdier til nye lokaler. Vi har kontakt til forskellige opkøbere og er derfor interesseret i mange forskellige artikler.

Special opgaver forkommer ofte og vi er flexible og har erfaring med at imødekomme mange forkellige problemstillinger.

Hvad tilbyder vi ved rydning af konkursbo?

Vi kan løse mange opgaver selv, dog vil der opstå opgaver som kræver håndværksmæssige kvalifikationer og der kan vi hjælpe med rekvirering af håndværker. Vi har certifikat til kørsel med gaffeltruck og vil leje maskiner som passer til opgaven. Derudover har vi mulighed for at leje lastbil til en større opgave. Vi har mulighed for at få ekstra mandskab ind i tilfælde af at opgaven skal være løst hurtigt.

Vi laver en fast pris og klare skriftlige aftaler.

Priser kan variere alt efter opgavens størrelse. Vi bestræber os altid på at lave en fast pris på en opgave uden ekstra tilføjelser på regningen, samt at lave klare skriftlige aftaler.

Til forside