Rydning af konkursbo

Vi har stor erfaring med at løse logistiske opgaver og er vant til at have is i maven når opgaven bliver virker uoverskuelig. Der er derfor ikke en opgave for stor og vi kan kontaktes alle tider i døgnet og arbejder weekend og helligdage.


Det skal oftest gå hurtigt når lokaler skal ryddes og nøglen skal afleveres og her garanterer vi en overskuelighed og tryghed i at overdrage ansvaret til os.

Det er vigtigt for os at give en fair og gennemsigtig vurdering af dit konkursbo. Vi kan også hjælpe med at flytte eventuelle værdier til nye lokaler.

Vi har kontakt til forskellige opkøbere og er derfor interesseret i mange forskellige artikler. Vi opfordrer derfor til ikke at smide ting ud før vi har været forbi og lave en vurdering, da i forbindelse med rydning af konkursboet vil alt kan have interesse.

Vi er gode til at få ting afsat. Der vil dog være situationer hvor vi må skille os af med indbo på anden vis.

Special opgaver forkommer ofte og vi er flexible og har erfaring med at imødekomme mange forkellige problemstillinger.

Vi kan løse mange opgaver selv, dog vil der opstå opgaver som kræver håndværksmæssige kvalifikationer og der kan vi hjælpe med rekvirering af håndværker. Vi har certifikat til kørsel med gaffel truck og vil leje maskiner som passer til opgaven. Derudover har vi stort kørekort og mulighed for at leje lastbil.

Vi har mulighed for at få ekstra mandskab ind i tilfælde af at opgaven skal være løst hurtigt.

Vi laver en fast pris og laver klare skriftlige aftaler.

Priser kan variere alt efter hvad der er af værdier og hvilken arbejdsbyrde og tidspres vi er underlagt. Vi bestræber os altid på at lave en fast pris på en opgave uden ekstra tilføjelser på regningen, samt at lave klare skriftlige aftaler. Der vil også være situationer hvor værdier og arbejde går i nul og vi rydder boet for at få værdierne.

Eksempel på priser:
2000 kr per mand per time inkl moms.
480 kr per dag for gaffel truck, excl moms transport og forsikring.
2287 kr per dag for lastbil inkl moms, miljøbidrag og forsikring.

Til forside

%d bloggers like this: