Rydning af restbo

Rydning af restbo indebærer en total tømning af alt indbo efter flytning, eller i forbindelse med et hussalg. Vi kan sørge for alt fra flytning af indbo til ny adresse og indlevering til auktionshus, til rengøring efter rydningen.

“Vi elsker genbrug og upcykling, så vi forsøger så vidt muligt ikke at smide ting ud, så alt bliver genanvendt og for nyt liv.”

Vi laver en skriftlig aftale som familie eller mægler godkender, så der ikke opstår misforståelser. Vi sørger også for at betale regninger fra rengøring og håndværker, så der alt bliver samlet i en helhedsløsning.

restbo tømt på genbrugsplads
før rydningen af et restbo
efter rydningen af et restbo

Opkøb og rydning af restbo i Århus og omegn

Vi tilbyder

  • Opkøb af indbo enkeltvis eller samlet
  • Rydning af indbo
  • Flytning af indbo til ny adresse
  • Indlevering af indbo til ønsket auktionshus
  • Rengøring, fra let rengøring til professionel slutrengøring
  • Klargøring af have
  • Håndværker
  • eller andet…

Vi sørger for sortering og bortskaffelse

Vi har efterspørgsel på mange former for indbo og kan se værdier i ting som almindeligvis vil ses værdiløse. Derfor opfordrer vi til ikke at smide ud før vurderingen. Der vil dog være ting som skal køres til genbrugspladsen. I den forbindelse vil vi også gerne stå for sorteringen, da vi skal forsvare det overfor pladsmanden.

Priser kan variere alt efter værdier og hvad der er af udgifter i forbindelse med tømningen

Vi regner med 2000 kr pr. dag pr. mand inkl. moms bil og andre remedier og vil trække værdier fra de udgifter vi har med rydningen af restbo. Overstiger værdier udgifterne, vil vi lave en bankoverførsel til familien.

Vi søger nye samarbejdspartnere

Vi dækker hele Midtjylland. Vi har størstedelen af vores opgaver i Århus, Grenå og Randers og har samarbejde med Estate i Lystrup og ser gerne nye samarbejdspartnere. Vi har stor erfaring med rydning af restbo og opkøber også gerne uden en tømning. Vi er hurtige og flexible og arbejder både weekend og helligedage for at imødekomme en deadline.